Врана

Съновник за Врана, Гарван ᐉ Какво означава да сънувам Врана≫ Тълкуване

Ако сте сънували врана или гарван, това показва, че съществуващата ви връзка е в етап на затъмняване, вътрешната същност. Хармонията и взаимното разбиране преобладават само в леглото, докато в нормални моменти, трудно може да намерите това, за което бихте могли да говорите.
Гарван в съня по право предвещава тъжна погребална церемония. Гарванът е тъжен пратеник, който съобщаващ с вика си самата поява на нещастия и неприятности.
Ако сънувате ято гарвани да кръжи във въздуха, тогава скоро ще възникне военен конфликт, много хора ще пострадат, земята ще бъде покрита с трупове и няма да имат време да погребат мъртвите, така че ще има празник на гарваните и скърбите, траур за хората.
Крещящ гарван е сигурен знак, че смъртта виси над къщата ви, трябва да се молите и ще дойде спасението. Сънят, в който врани изграждат гнезда по дървета, предвещава болест, която ще засегне хората и добитъка. Спасението ще бъде намерено във вода, билки, молитви и милост. Ако врани покрият земята по полето, такъв сън предсказва постна година, хлябът ще бъде скъп, а птиците няма да намерят зърна и ще умрат.
Да убиеш гарван насън - в действителност показва, че безсилие, пред смъртоносна болест на някой, който е близо до вас, медицината няма да помогне, колкото и да се надявате. Само състраданието и търпението, пред леглото на умиращ човек ще озари последните му дни на този свят.
Убивайки насън черна птица – говори за смъртоносна болест, смятайки я за източник на страдание, всъщност смъртта е облекчение за пациента и той знае това и трябва да се примири с това.
Като цяло сънят с врана или гарван е свързана със загуба, нещастие; забавяне или замиране на бизнеса.
Врана в съня на млад мъж е знак за хитростите и интригите, срещу него от страна на нежния пол.