Ангел

Съновник за Ангел, ангелче ᐉ Какво означава да сънувам Ангел ≫ Тълкуване

Ангел, ангели – да сънуваш ангел насън е чест. Предвещава неочаквано наследство.
Разговорът с ангели или обаждането е зловещ знак, смъртта на приятел също. Ако в съня, те са казали нещо, означава среща с много далечен или рядко срещан човек. Ако ангелът лети над къщата, това е благословена новина.
Ако сте сънували, че сте ангел, сънят означава, че някой от близките ви хора много се нуждае от вашата помощ и трябва да имате сили да му помогнете.
Ако насън ангел ви извика на небето, сън предупреждава за сериозно заболяване, което заплашва вас или някой от вашите роднини.
Сънят с град на ангели означава, че в бъдеще животът по някакъв начин ще влезете в контакт с държавата с красивото име Тайван (в превод означава „град на ангели“).
Очакват ви спокойни и много щастливи времена. Да видите насън ангел над главата на някой, който е близо до вас, означава, че скоро душата на този човек ще се отклони в друг свят.
Ако насън виждате ангел зад непознат за вас човек, тогава в не толкова далечно време ще получите неочаквана новина за смъртта на високопоставен, благороден човек, познат ви лично. Ако сте сънували, че сте ангел, тогава такъв сън означава, че трябва да помислите как харчите доходите, които носи вашата дейност. Трябва да мислите за съседите си и да споделяте печалбата си с тях, защото можете да загубите богатството си за миг.
Ако насън ангел ви призовава към небето, такъв сън ви предупреждава за сериозно заболяване, което заплашва тялото ви.