Кои сънища не трябва да се игнорират

Нашите сънища са отражение на нашите мисли, преживявания, опити да намерим решения в трудни за нас ситуации. През нощта, мозъкът обработва натрупаната информация и чрез сън се опитва да предаде резултата на човешкия ум. Дори и да не се интересувате твърде много от тълкуването на сънищата, има няколко истории, които определено не бива да пренебрегвате.

Сън за Падане

Казват, че когато човек умре в съня, умира и в реалността. Сънят с падане е изпитан от всеки човек, дори от дете. Тълкуването на сънища с падане са разнообразни. Това е така, защото може да паднете в пропастта или от стълбите, да паднете в дупка или да се разбиете на земята. Сюжетът показва, че или някаква будна ситуация излиза извън контрол, или не може да постигнете нещо поради високите очаквания. Да паднеш насън е свързано със страха да не се справиш със случващото се и със страха от отговорност или с липсата на подкрепа. Често по този начин тялото показва тежка преумора, която без почивка може да доведе до здравословни проблеми.

Сън за Гонитба

Независимо от преследвача, сюжетът означава, че в действителност има проблем, от който се опитва да „избяга“ или към, който се страхува да подходи към решение. Сънят може да се повтаря, докато не реши да се „изправи“, пред ситуацията в реалността и да направите нещо.
Авария в неуправляем транспорт
Сънят за неконтролирана кола или инцидент може да се сънува, дори от някой, който не е шофьор в реалността. Подобен сюжет показва, че в действителност нещо се обърква или в живота се движите в грешна посока. Сънят предупреждава: ако не поемете контрол над ситуацията, нещата могат да свършат зле.

Сън за Загуба на зъби

Такъв сън се тълкува като влошаване отношенията в семейството (с роднини) или невъзможност за справяне с някаква житейска ситуация. Ако видите разпадащи се зъби, това може да показва прекомерните усилия, които полагате, за да преодолеете обстоятелствата или да не кажете твърде много. Денталното лечение насън означава нужда от външна подкрепа.

Сън за Вземане на изпит

Сънят се тълкува като критично отношение към себе си и подсъзнателния страх, който не отговаря на установените стандарти. Не придавате значение на успехите си, обзети сте от постоянно безпокойство, заради факта, че резултатът може да не е перфектен.
Това отношение ви кара да пренебрегвате собствените си желания и нужди, за да спечелите одобрението на другите.
Бъдете внимателни към сънищата си. Те ще ви помогнат да избегнете трудности в реалността!